Voor 23:59 uur besteld, morgen thuis

100 dagen bedenktijd

Gratis bezorging

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis⠀⠀⠀

Klantenservice

Ruilen & retourneren


Ga direct naar informatie over:


Ruilen

Als je één of meer producten wilt ruilen, kun je op de factuur noteren waarvoor je het wilt ruilen. Bijvoorbeeld voor een andere kleur of een andere maat. Je volgt de onderstaande stappen om het pakket naar ons retour te sturen.


Retourneren

Je kunt producten zonder opgaaf van reden binnen 100 dagen retourneren, mits ongedragen en voorzien van originele prijskaartjes. Volg de onderstaande stappen om het product te retourneren.

 • Stap 1: voorbereiding
  Plaats het product in de originele verpakking. Vermeld de retourreden op de factuur en voeg deze bij in de doos.
 • Stap 2: verzenden
  In het pakket vind je een DPD retourlabel. Plak deze op de doos over de oude sticker en lever het pakket kosteloos in bij het dichtstbijzijnde DPD Parcelpunt. Als je gebruikmaakt van het bijgevoegde retourlabel wordt er €3,95 retourkosten in rekening gebracht op het retourbedrag.
 • Stap 3: verwerking
  Zodra wij jouw pakket retour hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugbetaald.

Zorg bij het inleveren van het retourpakket dat je een afleverbewijs krijgt, of maak een foto van het retourlabel. Hier staat namelijk het pakketnummer op, zodat je het pakket kunt volgen. Zonder pakketnummer is je pakketje niet te traceren. Bûckels is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan en/of het zoekraken van retour gezonden producten.


Bestelling annuleren

Wil je de bestelling annuleren? Dat kan ook altijd! Stuur dan zo snel mogelijk na het bestellen een e-mail naar info@buckels-official.com of neem telefonisch contact met ons op: 0528 – 234 100.


Terugbetaling

Binnen 5 werkdagen vind je het aankoopbedrag (met aftrek van €3,95 retourkosten) terug op je rekening onder vermelding van ‘MultiSafePay Bûckels’. Zodra de terugbetaling is verwerkt ontvang je een bevestiging per e-mail.

 • Beslist orders: Deze worden per bank overgemaakt. Kom je uit België? Vermeld dan je IBAN-nummer op de factuur.
 • AfterPay: Geretourneerde artikelen worden afgemeld bij AfterPay. Let op: de administratiekosten van €2,95 dienen nog wel te worden voldaan door de koper.

Aanvullende informatie van Webshop Keurmerk

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Andere vragen?

Neem contact op met de klantenservice.


Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00