Voor 23:59 uur besteld, morgen thuis

100 dagen bedenktijd

Gratis bezorging

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis⠀⠀⠀

EXPLORE THE UNDEFINED

Bûckels is een skimerk welke staat voor genieten en het overwinnen van hobbels om het maximale uit je leven te halen.
Bûckels haalt zijn inspiratie vanuit het Zwitserse St. Moritz en staat voor een krachtig kwalitatief merk voor jonge mannen die willen genieten van het leven en het verzamelen van mooie momenten.

Buckels zijn hopen sneeuw die op skipistes ontstaan, daar waar skiërs remmen om een bocht te maken. Deze buckels worden niet expres gemaakt maar ontstaan als veel skiërs over een helling naar beneden blijven skiën. Een piste met veel buckels heet een buckelpiste. Wanneer zich eenmaal buckels hebben gevormd zullen ze in stand blijven en zelfs groeien omdat skiërs op de reeds gevormde sporen om de buckels heen skiën, en daarbij de sporen steeds dieper maken.

Buckels maken het skiën moeilijker. Skiërs op de buckelpiste moeten beschikken over een hoge mate aan beweeglijkheid. Ze moeten snel op de omstandigheden kunnen reageren die achter de volgende bult staan te wachten en ook het carven vraagt om een goede inleidende fase. Snelheid, coördinatie en een gevoel voor ritme zijn hier van levensbelang. Het oneffen terrein kan bevroren, golvend en daarnaast ook nog erg steil zijn. Geen eenvoudige opgave. Maar met de juiste techniek is ook deze pistevariant goed beheersbaar.

46°29’54.24″ N 9°50’20.72″ E

Neem contact met ons op

E-mail Reactie binnen 24 uur

Klantenservice

THE ULTIMATE SKI EXPERIENCE

Ontdek onze skibrillen met 2 verwisselbare magnetische lenzen voor optimaal ski comfort. De complete Bûckels skibril set bestaat uit:

Altijd goed zicht bij zonnig weer

De donkere spiegelglazen lens is geschikt voor zonnige omstandigheden.

Goed zicht met bewolking en sneeuwval

De lichtgetinte spiegelglazen lens is ideaal voor bewolking, sneeuw en mist.

Nooit meer krassen op je skibril

Met onze lensbeschermers pocket is dat verleden tijd. Een kleine pocket om de extra lens mee te dragen of je lenzen mee schoon te poetsen.

Hardcase

De set is inclusief een gratis hardcase cover, welke krassen voorkomt tijdens het vervoeren van de bril.

EXPERIENCES

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00