Voor 23:59 uur besteld, morgen thuis

100 dagen bedenktijd

Gratis bezorging

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis⠀⠀⠀

Klantenservice

Betalen


Ga direct naar informatie over:


Betaalmethoden

IDEAL: online betalen via internetbankieren
Als je gebruikmaakt van internetbankieren kun je direct met iDEAL betalen. Dit kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Als je voor iDEAL gekozen hebt, dan wordt er een nieuw scherm geopend. Kies hier de bank waar je bankiert. Vervolgens kom je in de betaalomgeving van de door jouw gekozen bank. Volg de instructies op het scherm. De vervolgstappen en benodigdheden verschillen per bank. Als je alle stappen hebt doorlopen, dan wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven.

Creditcard (VISA of Mastercard)
Je kunt betalen met Visa en Mastercard. Zodra je hiervoor kiest, word je doorgestuurd naar een scherm van Ogone (internetkassa). Dit is een organisatie die het betaalverkeer verzorgd voor veel webshops. In dit scherm vul je de gevraagde creditcardgegevens in. Om een veilige transactie te garanderen vraagt de creditcardmaatschappij in een volgende stap om aanvullende gegevens. Visa noemt dit Verfied by Visa. Bij Mastercard wordt dit Mastercard SecureCode genoemd.

PayPal
Via PayPal betalen is ook mogelijk. In het afrekenscherm kun je kiezen voor deze betaaloptie. Als je deze aanvinkt, kom je in het scherm van Ogone (internetkassa). Na het invullen van je e-mailadres en wachtwoord ga je naar de website van PayPal en kun je de transactie afronden.

Achteraf betalen
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling achteraf te betalen. Hier brengen wij €2,95 in rekening. Je kunt deze optie aanvinken in het afrekenscherm, waarna je je gegevens dient te verifiëren.

Bancontact, Giropay of Sofort
Voor buitenlandse betalingen kun je naast bovengenoemde betaalmethoden ook gebruikmaken van Bancontact, Giropay of Sofort.


Factuur

Wij vinden duurzaamheid belangrijk en sturen daarom de factuur per e-mail naar je toe.


Andere vragen?

Neem contact op met de klantenservice.Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00